Innhøsting av oliven i Veroli - olivenene håndplukkes og presse til olje samme dag
Om Quattrociocchi og Veroli

Siden 1888 har familien Quattrociocchi dyrket oliventrær og produsert olivenoljer og andre produkter med lidenskap og tradisjon. Olje fra Veroli - Olivenolje fra Quattrociocchi Siden 1888 har familien Quattrociocchi dyrket oliventrær og produsert olivenoljer og andre produkter med lidenskap og tradisjon.

I dag er det Americo Quattrociocchi som driver tradisjonene videre. Produksjonen foregår midt mellom oliventrærne i de vakre åssidene ved landsbyen Veroli omtrent en time sør for Roma. Området er kjent for sitt vakre, grønne og vidstrakte vakre landskap fylt av ro og harmoni og rikt på historie, tradisjoner, kunst og kultur.

Prisbelønte produkter

Internasjonale utmerkelser og priser for kvalitet - olivenolje av ypperste kvalitetAmerico Quattrociocchi har mottatt utallige priser og utmerkelser for kvaliteten på produktene. Quattrociocchi er kjent for kvalitet over hele verden både når det gjelder råvarene som som benyttes og for den omtalene som legges i arbeidet på alle stadier i prosessen.
Les mer om prisene og utmerkelsene her >>

Oliventrærne er arvet gjennom generasjoner og de stelles med de størst omhu. Beskjæringen gjøres på en svært nøyaktig måte slik at trærne frembringer store og kjøttfulle oliven som gir olivenolje av høyeste kvalitet. Beskjæringen blir gjort for hånd helt i starten av februar av av folk med erfaring og håndlag. Etter beskjæringen blir treet desinfisert med en spesiell blanding av kobber og kalk.

Olje fra Veroli - innhøsting av oliven i VeroliInnhøstingen

Olivenene blir fortsatt plukket for hånd og presset samme dag for at oljen skal beholde lukt og smak. Innhøsting må skje svært skånsomt og nøyaktig. At alt foregår slik det skal påvirker i svært stor grad kvaliteten på oljen. Til pressing velges kun de beste olivenene. Familien sier at det er i de gamle innhøstingstradisjonene som fortsatt holdes i hevd at hemmeligheten bak Quattrociocchis kvalitet ligger.

Oljen kaldpresses forsiktig slik at det produseres olje av høy kvalitet. Den rike og fruktige aromaen er Quattrociocchis stolthet. Før pressing blir olivenene plassert i spesielle beholdere som sørger for at hele prosessen skjer ved en temperatur på under 27 grader.

Oliven fra Veroli blir til olje fra Veroli - olivenolje fra QuattrociocchiDen ferdig pressede olivenoljen samles direkte i tanker av rustfritt stål der den også oppbevares til den blir tappet på flasker.

Disse tankene sørger for optimale lagringsforhold, olivenoljen fra Quattrociocchi blir ikke filtrert på noen måte, men tappet på flasker rett fra tankene.

Kaldpresset olivenolje fra Veroli Olivenolje av ypperste kvalitet og klasse fra Veroli i Italia


Josi Tech er forhandler for Quattrociocchi i Norge
Josi Tech er forhandler av kvalitetsprodukter fra Quattrociocchi i Norge - olivenolje, smakpsatte oljer, tappenander, tørkede produkter og tomater av ypperste klasse fra Veroli i Italia

Josi Techs eier, Siri Andersen har i en årrekke tilbragt store deler av året i Veroli og har der blitt kjent med både Quattrociocchi og de fantastiske produktene. Hun har fått agenturet for produktene i Norge og importerer de fantastiske matproduktene direkte.

Casa de Veroli

Casa de Veroli er Siri Andersens nydelige hus med utsikt over den pittoreske landsbyen. Huset leies ut deler av året.

Les mer om Veroli og Casa de Veroli her.

Vakre Veroli - utsikt fra Casa de Veroli