Olivenolje

Extra virgin olivenolje produsert av håndplukkede oliven.

Classico

Classico Quattrociocch olivenolje – Extra virgin olivenolje – Kultivarer: Itrana, Moraiolo, Leccino – Håndpiukkede oliven – Plukket og presset daglig

Oljen har en intenst vakker gyllen farge med grønne sjatteringer. Classico har en behagelig duft med hint av modne tomater, selleri og svart pepper.artisjokker, salat og sikori. Oljen har en elegant urteaktig smak og passer perfekt til anti-pasta, salater, marinader, bakte poteter, couscous. kylling, lam og ost.
Flere detaljer om Classico Quattrociocch olivenolje

Delicato

Delicato Quattrociocch olivenolje – Extra Virgin olivenolje –  Monokultur: 100 % Leccino – Håndplukket og presset daglig

Intenst gyllen farge, elegant duft av artisjokk, sikori og basilikum. Olivenoljen smaker av salat, svart pepper, med ettersmak av søte mandler. God balanse mellom kryddersmak og bitterhet. Egnet til forretter med bønner, carpaccio av laks, salater med spelt, risotto med artisjokker, kokt og grillet fisk, marinert ørret, skalldyr, ferskost og kjeks grønnsakspureer og kokt fisk.
Flere detaljer om Delicato Quattrociocch olivenolje

Olivastro

Olivastro Quattrociocch olivenolje – Extra Virgin olivenolje –  Monokultur: 100 % Itrana  – Håndplukket og presset daglig

Oljen er Gyllengul med grønne refleksjoner. Oljen har en fruktig grønn aroma med hint av grønn oliven med komplekse toner av grønne blader, gress, artisjokker, grønne tomater og epler. Olje er krydret og bitter men godt balansert og behagelig, hint av grønne mandler gir oljen kvalitet og smak. Den er middels flytende med svært god harmoni mellom lukt og smak.
Flere detaljer Olivastro Quattrociocch olivenolje

Superbo

Superbo Quattrociocch olivenolje – Extra Virgin olivenolje –  Monokultur: 100 % Moraiolo – Håndplukket og presset daglig

Superb har en klar grønn farge med gyllengule glimt – og er frisk og skarp av middels intense grønne oliven. Oljen dufter som nyklippet gress og olivenblader. med elegante overtoner av artisjokker, bitre andeler og salat. Smaken er rund, sterk og rik, med hint av grønnsaker og krydderurter. Oljen er ideell til forretter med sopp, bruschetta med tomat, tunfisksalat, marinert blekksprut, bønnesuppe, grillet sverdfisk, grillet kjøtt og sterk ost. 
Flere detaljer om Superbo Quattrociocch olivenolje